Základné informácie

 

HORECA konferencia a Jarné stretnutie hotelierov 2013

Dátum: 16.04.2013
Miesto: Holiday INN, Žilina
 

REGISTÁCIA JE UZAVRETÁ


V prípade záujmu o vystavovateľské miesto kontaktujte: andrea.tomcalova@ecopress.sk, +421 917 131 392

REGISTRÁCIA je možná do 12.apríla ( piatok do 15:00)

Pre účastníkov konferencie platí zvýhodnená cena ubytovania:

Hotel Holiday Inn Žilina

Jednolôžková - 65 € / vrátane raňajok, parkovania, vstupu do wellness a fitness centra

Dvojlôžková - 75 € / vrátane raňajok, parkovania, vstupu do wellness a fitness centra

Telefón: +421(0)41 5050 120
E-mail: reservation@holidayinn-zilina.sk

- Pri rezervovaní ubytovania, je nutné uviesť, že ste účastník konferencie.

Hotel Grand ***, Žilina

Jednolôžková LUX - 49 € / vrátane raňajok, vstupu do wellness centra

Dvôjlôžková LUX - 69 € / vrátane raňajok, vstupu do wellness centra

parkovanie 5 € + 1 € ubytovací poplatok

Telefón: +421(0)41 5643 265; +421 (0)41 5626 809; +421 (0)41 5626 821
E-mail: recepcia@hotelgrand.sk

- Do objednávky je potrebné uviesť "Jarné stretnutie hotelierov 2013"


HLAVNÝ PARTNER
                                 
                  

 

Program

Program konferencie
16. apríl 2013

9.30 - 10. 00 - Registrácia účastníkov
10.00 - 10. 15 - Úvodný príhovor organizátorov


I. blok - 10.15 - 11. 15


Čo nového v HORECA segmente na Slovensku?

Vystúpia:


JUDr. Patrik Bočkay- prezident ZHR SR

Ing. František Palko - štátny tajomník MDVRR SR

Ing. Stanislav Macko- viceprezident ZCR SR

Mgr. Marek Harbuľák- generálny sekretár ZHR SR


II. blok - 11.20 - 12. 10


Finančné stimuly - recept na oživenie cestovného ruchu na Slovensku
Vystúpia:


Igor Kiss, Inštitút hospodárskej politiky, n.o.

Graikste Santa, Association of Latvian Hotels and Restaurants

Jozef Mihálik, viceprezident ZHR SR; hotel Holiday Inn, Žilina


12.10 - 13. 20 obed

III. blok - 13.20 - 14.10


Trendy v podnikaní v gastronómii a hotelierstve

Franšíza, siete alebo šéfkuchárske reštaurácie?

Vystúpia:

Pavol Benčík, konateľ ALDENTE, s.r.o.
Ľuboslav Blaho, konateľ FOU ZOO, s.r.o.

Marcel Števček, riaditeľ barov a reštaurácií TMR, a.s.


IV. blok -14.20 - 15. 30


Ako zvýšiť efektívnosť prevádzky hotela a reštaurácie bez poklesu kvality služieb

Vystúpia:

Robert Irgel, Energia IQ

Dušan Belko, Pay Life

Ľu
boš Sirota, McRoy Group
Pavel Špilák - prezident Spoločenstvo práčovní a čistiarní


15.30 - 15.50 prestávka

V. blok - 15.50 - 16.40


Pomáhajú zľavové portály podnikaniu v hotelierstve a pohostinstve? Kedy a za akú cenu?

Vystúpia:

Václav Stárek, prezident AHR ČR
Piotr Majcherkiewicz, Gruper.pl

Piotr Kolodziej, Gruper.pl


Večerný program:

Vyhlásenie výsledkov Hotelier roka 2012

PARTNEROM SPOLOČENSKÉHO VEČERA JEuntitled.bmp


17.apríl 2013

9.00 - 10. 00

Valné zhromaždenie ZHR SR

Paralelne

9.00 - 10. 00 WORK SHOP - Hotely vo svete online: Ako propagovať hotel a reštauráciu na sociálnych sieťach a v internetových vyhľadávačoch?

10.00 - 10. 20 prestávka

VI. blok - 10.20 - 11.20

Základy dobrého brandingu

Horeca koncepty, ktoré fungujú

Vystúpia:


Finalista súťaže Hoteliér roka

Peter Tóth, hotel Bôrik

Jozef Sivák, pivovar ERB

Rastislav Amrich, Eco-friendly hotel Dália


VII. blok - 11.20 - 12.10


Prínos destinačného manažmentu pre efektívnosť regiónu a hotelierov

Vystúpia:
Michaela Potočárová, Bratislava Tourist Board
Lenka Maťašovská, Región Tatry

12.10 - 13.10 obed

Multimédiá

Prístup k multimédiám majú len zaregistrovaní účastníci tohto podujatia.

Miesto

Miesto konania konferencie

Holiday INN, Žilina


Mapa
 

Nasledujúce HNkonferencie

    zobraziť všetky  

Minulé HNkonferencie

    zobraziť všetky  
 
 
IT partner konferencie.hnonline.sk: Comsultia e-business solutions, IT partner konferencií HN