Základné informácie

 

HORECA konferencia a Jesenné stretnutie hotelierov

Dátum: 17.10.2012
Miesto: Bratislava
 


Dvojdňová konferencia 17.-18.10.2012

Postaviť hotel, penzión, zriadiť si reštauráciu, či cestovnú agentúru nie je problém. Podstatné je zabezpečiť prísun lojálnej klientely, a prevádzkovať firmu či zariadenie  tak, aby prinášali kvalitné služby zákazníkom a majiteľom zisk.  Za tým všetkým sú školení ľudia, ktorí sa radi inšpirujú, ako to robia iní, úspešnejší. A preto opäť organizujeme HORECA konferenciu, kde sa o svoje skúsenosti s nami podelia kolegovia z domova i zo zahraničia.

Súčasťou konferencie je vyhodnotenie sútaž HORECA varí s profesionálmi Štatút sútaže nájdete tu




UBYTOVANIE:

Účastníci si ubytovanie zabezpečujú individuálne. Uvedené ceny sú vrátane DPH. V cene ubytovania sú zahrnuté raňajky a miestny poplatok. Parkovné nie je zahrnuté v cene  za ubytovanie a je potrebné rezervovať si parkovanie zároveň s rezerváciou ubytovania.
Cena pre členov ZHR SR:
jedena noc/1 osoba - jednolôžková izba = 50,- €
jedena noc/2 osoby - dvojlôžková izba = 55,- €
Cena pre nečlenov:
jedena noc/1 osoba - jednolôžková izba = 70,- €
jedena noc/2 osoby - dvojlôžková izba = 75,- €

Kontakt pre rezerváciu ubytovania:
Hotel Tatra **** Bratislava, www.hoteltatra.sk
tel.: 02 - 592 72 123, e-mail: rezervacie@hoteltatra.sk

Pri rezervácií ubytovania, uveďte heslo "HORECA"


ORGANIZÁTORI:                                                                                           

              



 
Partneri
budvar
METRO
SWAN
alto slovakia
 
Mediálni partneri
HORECA
hn online
Hospodárske Noviny
Progress Letter
Education, s.r.o.
Konferencie.sk
 

Program

Program konferencie
17.október 2012

9.00 - 9.30 - Registrácia účastníkov

9.30 - 9.40 - Otvorenie konferencie (Patrik Bočkay, prezident ZHR SR)

  • 9.40 - 9.50 - Privítanie účastníkov (Ivan Banič, generálny riaditeľ hotela Tatra Bratislava, Daniela Hovorková, šéfredaktorka HORECA HN)

9.50 - 12.30 - Má Slovensko šancu zaradiť sa na mapu európskych destinácií? moderuje: Jozef Mihalik, viceprezident ZHR SR, Holiday Inn Žilina

  • • Ján Počiatek, minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR
  • • František Palko, štátny tajomník MDVaRR SR
  • • Marian Bujna, riaditeľ odboru stratégie a politiky CR, Sekcia CR MDVaRR SR
  • • Marta Kučerová, generálna riaditeľka SACR
  • • Ľubomíra Chmelová, zástupkyňa šéfredaktora HN
  • • Andrej Malachovský, vedúci Katedry CRaSS EF UMB BB - Strategické ciele rozvoja cestovného ruchu na Slovensku v kontexte európskej konkurencie a stavu v ekonomike a v spoločnosti
  • • Marian Jusko, prezident RUZ
  • • Stanislav Macko, prezident ZCR SR
  • • Pavol Weiss, člen predstavenstva ZOCR SR
  • Diskusia


12.30 - 14.00 - Obed

14.00 - 15.00 - Vybudujte lojalitu personálu. moderuje: Radúz Dula, člen predstavenstva ZHR SR

  • • Rudolf Tucek, niekoľkonásobný Hotelier roka v Rakúsku - Ako motivujú svojich pracovníkov rakúski úspešní hotelieri
  • • Ján Svoboda, riaditeľ hotela Elizabeth Trenčín
  • • Ľuboslav Blaho, reštaurácia Fou Zoo
  • • Ladislav Siranko, komerčný právnik - Novela Zákonníka práce, nové predpisy pre brandžu
  • Diskusia

·

15.00 - 16.00 - Ako účinne využiť potenciál sociálnych sietí v segmente F&B a Hospitality? moderuje: Ján Šifra

  • • Ingrid Ostermann, Management Center Innsbruck
  • • Radka Telyčková, SMART HERO Praha ČR - Sociálne siete v hotelovej praxi


16.00 - 17.30- Prehliadka vystavujúcich firiem, prestávka na občerstvenie

Čo sa „varí" v kuchyniach top šéfkuchárov? - panelová diskusia v priestoroch reštaurácie hotela Tatra, moderuje: Vojtech Artz

  • • Vladimír Lokšík, executive chef, hotel Diplomat Rajecké Teplice
  • • István Volenter, chef, hotel Amade Chateau Vrakuň
  • • Jozef Hromják, sous chef, Double Tree by Hilton Košice
  • • Roman Pekný, executive chef, hotel Villa Nečas Žilina
  • • Michal Škorec, chef, Simply restaurant Partizánske
  • • Pavol Bednár, chef, Mexicana Royal Ružomberok

HORECA varí s profesionálmi - finále

17.30 - 18.30 - Večera

19.00 - 21.00 - Divadelné predstavenie „Malé manželské zločiny" v štúdiu L + S (účinkujú: Milan Lasica a Marta Sládečková)

21.30 - Spoločenský večer a vyhlásenie výsledkov súťaže HORECA varí s profesionálmi


18.október 2012
9.00 - 10.00 - Cestovný ruch na Slovensku: Kde to viazne? moderuje: Marek Harbuľák, viceprezident ZHR SR, Chopin Airporthotel Bratislava
  • • Tomáš Kubica, riaditeľ Wellness hotel Chopok Jasná
  • • Jaroslav Jaroš, generálny riaditeľ GINO PARADISE Bešeňová
  • • Katarína Malová, členka predstavenstva ZHR SR, Kaskády Sliač - Sielnica
  • • Michal Krolák, člen predstavenstva ZHR SR, TMR a.s.

10.00 - 11.00 - Čo podkopáva nohy HORECA biznisu (moderuje: Zuzana Šedivá)

  • • Michal Juhás, Aurora Solutions - zľavové portály
  • • Tomáš Hasala, prezident SACKA, CK Limba - rezervačné systémy

11:00 - 11:30 Vystúpenia garantovaných dodávateľov ZHR SR

·

11.30 - 12.00 - Prestávka na občerstvenie

12.00 - 13.00 - Ako vybudovať úspešnú prevádzku? (moderuje: Peter Straka, člen predstavenstva ZHR SR, Galileo Donovaly)

  • • Martin Bajaník, spolumajiteľ Home made café Shtoor
  • • Róbert Šaradin, konateľ spoločnosti SHARKAM V.I.P. CATERING Bratislava
  • • Róbert Černák, Agentúra PRO-STAFF s.r.o. - animácie
  • • Roman Pavúk, obchodník s vínom a majiteľ modranskej reštaurácie U Richtára
  • • Peter Jakušík, general manager hotela Matyšák Bratislava

·

13.00 - 13.15 - Závery z Jesenného stretnutia hotelierov 2012

13.15 - 13.30 - Tombola

13.30 - Obed

Multimédiá

Prístup k multimédiám majú len zaregistrovaní účastníci tohto podujatia.

Miesto

Miesto konania konferencie

Bratislava


Mapa
 

Nasledujúce HNkonferencie

    zobraziť všetky  

Minulé HNkonferencie

    zobraziť všetky  
 
 
IT partner konferencie.hnonline.sk: Comsultia e-business solutions, IT partner konferencií HN